söndag 2 april 2017

Sluta Hyvla!


Vill börja med att säga att jag tycker om och trivs med mitt jobb.
För snart två månader sedan stod jag på jobbet och fick sån smärta i nacke, rygg, huvudet och illamående från helvetet.
Jag va tvungen att åka hem :-( tog kontakt med hälsocentralen, rekommendationerna vad att äta alvedon och Ipren  i några dagar.
Jag gjorde som hon sa och det blev bättre tog nästa två veckor. 

Yes, nu ska jag jobba nästa vecka!
På lördag vad jag ute och halkade och slog huvud och rygg rejält :-(
Vilade söndag till tisdag med smärta gavs sig inte så det vad bara att ringa HC igen och fick en tid till läkarn och boka tid till sjukgymnasten.
Sammanlagt har jag varit sjukskriven i 6 veckor och nu ytterligare 3 veckor på 50%. Och under denna tid och även nu så går jag hos sjukgymnasten 1-2 ggr i veckan.

Jag blir så frustrerad att inte kroppen vill som jag vill och så ska det förklaras till försäkringskassa hur mina arbetsuppgifter ser ut :-o 
Dom har tydligen aldrig varit på en stormarknad :-/

Jo jag står och rullar tummarna hela mitt arbetspass och tar emot alla snälla kommentarer som kunder ger, kundkorgar och scannrar förflyttar sig själva, varor går tillbaka till sin givna plats när en kund ångra sig, postpaket som väger upp mot 20kg tar jag med en hand lätt som en plätt. 
Och att ha 4-5 timmar i kassa med alla lyft om du gnäller över två tunga kassar vad tror du att jag lyfter i kassa?
Det är så mycket ljud och intryck på en dag och jag nu talar hur jag gör, när jag har en kund då fokuserar jag på hen och det är inte alla som förstår att man få vänta på sin tur. 

Måste faktisk säga att övervägande av alla kunder är väldigt trevliga och roliga, det är därför jag trivs med mitt jobb.

Men har förstått att kropp tar stryk av detta jobb och veta att dom hyvla gör inte saken bättre, fler blir sjuka på grund av stress.
Nu är det inte bara inom handeln som dom hyvlar, men när ska dom se att det går inte i långa loppet.
När ska dom börja hyvla bland cheferna?


SLUTA HYVLA!

Inga kommentarer:

Tänkte prova en ny portal